Boligadvokat Risskov

Skal du købe eller sælge bolig i Risskov, så er jeg klar til at hjælpe dig. Jeg er boligadvokat og medejer af advokatfirmaet Advokatgruppen, bor selv i Risskov og har derfor kendskab til lokalområdet. Som din boligadvokat er jeg med til skabe tryghed omkring handlen, og jeg gennemgår og kontrollerer alle dokumenterne for dig – så kan du sove roligt om natten!

Om Risskov

Bydelen Risskov ved Aarhus deler postnummeret 8240 med Vejlby, der tilsammen kaldes “Vejlby-Risskov”. Risskov er bl.a. kendt for den lange skovstrækning og stranden “Bellevue”, der slænger sig langs Aarhus Bugten. Også badeanstalten “Den Permanente” er kendt og elsket af mange – unge som gamle.

Risskov var oprindeligt et sommerhusområde, men i dag er de fleste sommerhuse erstattet med flotte liebhaverboliger, mens den smukke udsigt over Aarhus Bugten selvfølgelig fortsat kan nydes. Med de mange shoppingmuligheder og spisesteder langs Nordre Strandvej, kan man med rette kalde Risskov for “Jyllands Saint Tropez”.

Risskov konkurrerer med Højbjerg om at være det mest eftertragtede område i Aarhus at bosætte sig. De fleste opfatter da også Risskov som et velhaverkvarter, men i de senere år er der også kommet en del nye projektejendomme til, og området udvikler sig hele tiden.

Køb / salg i Risskov – jeg er klar til at hjælpe dig

Uanset om du skal købe, sælge eller bygge nyt i Risskov, er jeg klar til at hjælpe dig. Det eneste du skal gøre, er at kontakte mig, så kan vi tage en gratis snak om din sag.

Brug for en boligadvokat? – Kontakt mig gratis. Ring 21 19 28 98 eller send en SMS. Jeg vender tilbage hurtigt.

Du kan også kontakte mig via denne kontaktformular!