Johan Johnsen boligadvokat

Om mig

Jeg er advokat, løber, golfspiller, jæger og privat bor jeg i Risskov uden for Aarhus sammen med Cecilie og vores fællesbørn Frederik og Ida.

Velkommen til min blog!

Skal du bruge en advokat – enten i privat regi eller som selvstændig eller ansat? På johanjohnsen.dk skriver jeg om jura og de retsforhold, der interesserer mig – det vil sige primært privatlivets retsforhold.

Siden 2005 har jeg i større eller mindre omfang arbejdet med online markedsføring og jura hver for sig, men har i den seneste tid fusioneret de to discipliner bl.a. som medejer af Advokatgruppen, der er en moderne advokatvirksomhed med fokus på online marketing.

Uddannelse

Jeg er uddannet med en bachelor i erhvervsøkonomi og erhvervsjura og med en juridisk kandidateksamen fra Aarhus Universitet i 2009, jeg fik min advokatbestalling i 2012, møderet for landsretten i 2013 og senere møderet for Højesteret. Jeg indtrådte som partner i Advokatgruppen tilbage i 2015. Du kan læse mere om mig og Advokatgruppen her. 

Mine styrker ligger inden for fast ejendom, men også testamenter og samejeoverenskomster, som det typisk er naturligt at rådgive om i forbindelse med et boligkøb. Som boligadvokat er jeg også redaktør på specialhjemmesiden Husadvokaten.com. 

Min tilgang til juraen er pragmatisk og udførende – det vil sige, at jeg forsøger at rådgive i øjenhøjde uden at gøre en problemstilling unødvendigt kompliceret.

Her på siden kan du læse mere om de forskellige typer af ejendomshandler samt finde et par gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, uanset om du er køber eller sælger.

Privat bor jeg i Risskov uden for Aarhus, og min fritid bruger jeg gerne i skoven i enten løbe- eller jagttøj.