Boligadvokat Aarhus & Risskov

Erfaren boligadvokat

Skal du købe eller sælge bolig i Risskov, så er jeg klar til at hjælpe dig. Jeg er boligadvokat og medejer af advokatfirmaet Advokatgruppen, bor selv i Risskov og har derfor kendskab til lokalområdet.

Som din boligadvokat er jeg med til skabe tryghed omkring handlen, og jeg gennemgår og kontrollerer alle dokumenterne for dig – så kan du sove roligt om natten!

Køb / salg i Risskov – jeg er klar til at hjælpe dig

Uanset om du skal købe, sælge eller bygge nyt i Risskov, er jeg klar til at hjælpe dig. Det eneste du skal gøre, er at kontakte mig, så kan vi tage en gratis snak om din sag.

Bydelen Risskov ved Aarhus deler postnummeret 8240 med Vejlby, der tilsammen kaldes “Vejlby-Risskov”. Risskov er bl.a. kendt for den lange skovstrækning og stranden “Bellevue”, der slænger sig langs Aarhus Bugten. Også badeanstalten “Den Permanente” er kendt og elsket af mange – unge som gamle, sommer som vinter. 

 

Risskov var oprindeligt et sommerhusområde, men i dag er de fleste sommerhuse erstattet med flotte liebhaverboliger, mens den smukke udsigt over Aarhus Bugten selvfølgelig fortsat kan nydes. Med de mange shoppingmuligheder og spisesteder langs Nordre Strandvej, kan man med rette kalde Risskov for “Jyllands Saint Tropez”.

 

Risskov konkurrerer med bl.a. Højbjerg om at være det mest eftertragtede område i Aarhus at bosætte sig. De fleste opfatter da også Risskov som et velhaverkvarter, men i de senere år er der også kommet en del nye projektejendomme til, og området udvikler sig hele tiden.

Kontaktformular

Kontakt mig via kontaktformularen. Jeg vender tilbage hurtigt.

Du er også velkommen til at ringe til mig på 21 19 28 98.

Gratis opkald til erfaren boligadvokat

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Husk altid et advokatforbehold i købsaftalen inden du underskriver!