Løb og godt humør

Når man har travlt på jobbet, er en halv times løb en bedre investering end en times overarbejde. Også af den grund forsøger jeg at holde gang i løbeskoene – både privat og i firmaregi. Jeg tænker bedst, når jeg bevæger mig. Kender du det? Jeg er typen, der traver op og ned af kontorgangen, mens jeg taler i telefon. Og når jeg løber kommer der ekstra gang i hjerneaktiviteten – det skaber overblik og er særdeles effektivt, når sagerne bliver komplicerede.

2017 har også været en god sæson med mange gode løbeture i Risskoven med firmaet, hvor vi bl.a. har deltaget i Aarhus City Halvmarathon, DHL og Beringsstafetten i Horsens.

 

Categories: Uncategorized

Related Posts

Uncategorized

Arbejds- og ansættelsesret

Hvis du har brug for en dygtig advokat, der kan hjælpe dig med arbejdsret, så kan jeg anbefale Anders Birch Poulsen, som du kan læse mere om ved at klikke her!

Fast ejendom

Forsænkede lofter og ulovlige el-installationer

Forsænkede lofter og ulovlige el-installationer Ved køb og salg af ejerlejligheder handles der i udgangspunktet uden for Huseftersynsordningen, forstået på den måde, at der ikke udarbejdes en tilstandsrapport og en el-rapport. Det betyder også, at Read more…

Fast ejendom

Advokatforbehold formulering

Formulering af advokatforbehold Jeg bliver ofte spurgt om, hvordan et korrekt advokatforbehold skal formuleres, så her kan du læse et eksempel: Købsaftalen er betinget af, at den kan godkendes i sin helhed af advokat Johan Read more…